Esport i rendiment

Ana Pujol va rebre, el passat mes de febrer, el Premi a Millor Dirigent d’Associació de l’ACDE com a dirigent de l’Associació Esportiva Internacional de Propietaris de Patins a Vela…

Mitja vida dedicada a l’atletisme, i molta energia per seguir aportant i transformant aquest univers. Jèssica Bonet (col. 10.805) és entrenadora, divulgadora, professora i una atleta amb èxits a les…

Des de fa tres anys l’INEFC Barcelona col·labora amb la Federació Catalana de Futbol i ara posa a disposició del món educatiu el Futbol per a la igualtat. Programa de 20 activitats pràctiques per a Secundària: des de l’Educació Física i l’Acció Tutorial.

La podologia pot ser un àmbit d’estudi interessant per al col·lectiu dedicat professionalment a les ciències de l’activitat física i de l’esport. Aquest article que hem demanat a un especialista, situa la disciplina i la realitat més immediata vinculada amb el nostre sector. (foto: © Christopher Sardegna)

Centrat en “L’impacte dels esports i les disciplines emergents en un món global”, durant els dies 15 i 16 d’octubre el Fòrum Olímpic va tractar, com sempre, sobre qüestions d’olimpisme, però també d’altres qüestions que el món de l’esport té damunt la taula, com la igualtat de gènere, i les noves manifestacions esportives, especialment els denominats esports electrònics o e-sports.

¿Quantes vegades hem sentit que, en determinats nivells esportius, disposar d’un equip professional no és viable econòmicament i que el voluntarisme és inevitable al món esportiu del país?

La reeducació funcional esportiva (RFE) és un procés que recull i organitza totes les etapes per les quals passa un esportista lesionat.

Els dies 12, 13 i 14 d’abril de 2019 es va dur a terme a Amposta la primera edició del Congrés Salut i Esport.

La gimnasia que no se ve. Magnesia para la vida

  • Autors: Óskar Escalante, Javier Gómez
  • Pròleg de Gervasio Deferr i Alfredo Hueto
  • Kindle Direct Publishing (autoedició)
  • 182 pàgines