Activitat Física i Salut

Irene Pellicer Royo (col. 10073) va entrar en contacte amb l’esport a través de la gimnàstica rítmica, una de les seves passions quan era infant i adolescent. Des d’aquell trampolí…

Un 41% de les noies catalanes que practiquen esports d’equip pateix alguna lesió que requereix atenció mèdica durant la temporada. Aquesta és la principal conclusió d’un estudi dut a terme…

L’activitat física com a forma d’inclusió de persones en situació vulnerable. Aquest ha estat un dels vessants de l’esport clau per a Mariona Corbella (col. 5379), llicenciada en EF, investigadora,…

Entrevista a la Dra. Anna Puig Ribera, col·legiada 8989. La Dra. Anna Puig Ribera té a les espatlles una llarga trajectòria dedicada a la investigació dels beneficis de l’exercici físic….

L’activitat física com a eina per a la millora del benestar de les persones que es troben ingressades per trastorns mentals severs. L’Organització Mundial de la Salut (OMS) estima que…

Els professionals de l’activitat física i l’esport programen, dirigeixen i executen programes d’educació física, exercici físic i activitat fisicoesportiva en totes les seves vessants i dirigits a tota la ciutadania….

Fa més de deu anys que treballo en el món de l’exercici físic de la salut i en alt rendiment i, d’altra banda, he estat col·laborant amb fisioterapeutes i nutricionistes per ajudar les persones a millorar la seva qualitat de vida.

“Compartir de tant en tant la visió del Perfeccionament Global (PG) amb els professionals del nostre món enriqueix enormement aquesta filosofia i el meu treball”. Així comença David Jurado Fernández (col. 8241) a parlar-nos de l’harmonia, base del PG.

L’activitat física afavoreix la salut mental de les persones adultes i sembla una bona estratègia per combatre els efectes psicològics durant la pandèmia de la COVID-19.

És important recalcar que la fisioteràpia, l’osteopatia i les ciències de l’activitat física i l’esport és complementen perfectament.