Col·legiats pel món

Laureà Fanega Macías (col. 58817) va canviar l’Hospitalet de Llobregat per Johannesburg (Sud-àfrica) l’any 2022. D’estar al capdavant dels serveis d’Esports i Joventut de la ciutat metropolitana, va passar a…

Al món de l’esport de competició, cada any no es guanya un títol de lliga. Per tant, des del Col·legi felicitem Jordi Abella Redondo (col. 9752) i li demanem sobre l’experiència viscuda, ara que ja n’està vivint una altra, en aquest a la Championship (la inferior a la Premier) del futbol britànic, amb el Watford Football Club.

Les fronteres cada vegada són més permeables o inexistents, si no hi ha causes especials que ho impedeixin. Però sortir més enllà de casa no és fàcil. És una decisió…

 

Jaume Massons ja ha fet la volta al món laboralment parlant. Ha viscut i patit el que això significa. Les seves paraules expertes són, doncs, com una mena de lliçó magistral. Si més no, la seva.

Saltar l’oceà no és una decisió fàcil. Però les oportunitats són on són, i el nostre company Daniel Córdoba va decidir d’anar a provar a Mèxic per capitalitzar els seus coneixements.

Tailàndia ens resulta un país exòtic. No és habitual conèixer de primera mà la seva idiosincràsia. El nostre company Xavier Rodríguez ens n’esbossa la seva experiència, com a col·legiat pel món.