Col·legi

Durant el confinament, en una de les reunions de treball amb totes les delegacions del Col·legi, la de Tarragona va exposar una sèrie d’accions comunicatives amb la seva televisió local. En aquell moment vaig pensar, però, en la ràdio; em va semblar que seria una bona opció per a la Delegació de Girona buscar col·laboració.

Un conjunt de més de cinquanta fotografies, expressió dels valors i les emocions que generen l’activitat física i l’esport, es poden visitar en tot moment al web del Col·legi. És un mosaic que any rere any es va ampliant.

COL·LEGIAT 62560

Operación Triunfo té com a responsable de la condició física dels participants Cesc Escolà, que va arribar al programa gràcies a la Borsa de Treball del COPLEFC. El nostre company ens explica la seva experiència.

COL·LEGIADA 53340

Amb una important experiència municipal prèvia, ja fa temps que trepitja territori, ni més ni menys que tota la comarca que envolta Girona, i ens parla de la importància i vitalitat del Consell Esportiu del Gironès que dirigeix ja fa vuit anys.

COL·LEGIAT 58621

El nostre company és, sens dubte, la veu més autoritzada sobre el pensament esportiu de Manuel Vázquez Montalbán avui dia. Per això volem que ens ajudi a dibuixar-ne les línies més essencials i a continuar fent-ne divulgació. Conèixer Vázquez Montalbán ens permet endinsar-nos en dues qüestions bàsiques: el nostre passat recent i una altra dimensió de l’esport, més enllà de la competitiva, molt més complexa i rica d’aportacions.

COL·LEGIADA 13823

Laura Garcia és l’ànima o la gran emprenedora de la Cursa de la Dona de Girona, una cita ja consolidada, diferent, perquè pot durar un sol dia o que implica canvi d’estils de vida… i solidària, no cal oblidar-ho.

.

COL·LEGIADA 61344

Nascuda a Mont-roig del Camp (Baix Camp), està sempre en marxa, i en el camí del Nord, viu i treballa a Girona. Tot plegat l’ha portada a escriure i publicar el llibre Marxa nòrdica. Manual pràctic. En aquesta entrevista, doncs, ens havia de parlar de la seva passió.

.

COL·LEGIAT 5771

És una veritable “biblioteca humana” de records i històries de la professió, i va tenir altes responsabilitats en l’àmbit formatiu dels estudis no universitaris des de l’Escola Catalana de l’Esport, que va dirigir del 1982 fins al 2012 i posteriorment va ser el coordinador d’actuacions sectorials i projectes formatius del Consell Català de l’Esport, fins la seva jubilació al 2017. Actualment és president de la Fundació Esportsalus.

.

Comissionada d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, en dues etapes durant el període 2015-2019.

Coneix l’Ajuntament des de fa més trenta anys. Parla amb propietat sobre tot el que hi ha viscut, i ho fa des de primera línia, com a protagonista. Aquest és el seu breu currículum. I és companya nostra (col. 57682).

Tercera Memòria que signo. Ha arribat el moment de girar la vista enrere i repassar el que ha suposat l’any 2018. Aquesta Memòria que teniu a les vostres mans vol reflectir les activitats més significatives desplegades en tots els fronts del nostre Col·legi. Sens dubte, és un document important, ni més ni menys que la nostra targeta de presentació renovada un any més. Però també hem intentat que permeti percebre el que som.