El wellnessjob, nou servei en el model de negoci – Docusport

Share this post

 

L’empresa CET10, amb una llarga experiència en l’oferta esportiva, tant en instal·lacions com també organitzant esdeveniments esportius, ofereix des de fa uns anys el wellnessjob en el seu catàleg de serveis.

Benestar, salut, motivació, creixement personal…, CET10 fa més de vint anys que gestiona els beneficis de l’esport entre els seus usuaris i clients, treballant amb il·lusió i exigència per oferir un servei esportiu global. Actualment gestiona vuit instal·lacions esportives a Catalunya, València i Madrid i organitza tot tipus d’activitats esportives. Un dels seus projectes més consolidats és la gestió de gimnasos corporatius i de programes de salut i activitat física a les empreses: això és el wellnessjob.

 

EMPRESES SALUDABLES

Fa nou anys que CET10 gestiona els gimnasos corporatius de la farmacèutica Almirall, i que hi organitza activitats esportives amb l’objectiu de millorar el clima laboral, reduir l’estrès a la feina i millorar la salut i el benestar personal. Tal com ens comenta Sandra Carballo, col·legiada 12234 i responsable de wellnessjob, CET10 ofereix a les empreses la possibilitat de disposar d’un gimnàs corporatiu dins els seus espais de treball, equipat amb el material i els professionals necessaris per oferir un programa d’activitat física personalitzat per a cada treballador, segons les seves necessitats. S’ofereixen programes de fitnes i classes dirigides, com circuits d’entrenament, sessions de TRX (per la sigla anglesa Total Resistance eXercice: exercicis en suspensió), ioga i estiraments.

 

ACTIVITATS VARIADES

A més hi organitza activitats durant tot l’any, com ara tornejos de pàdel, rutes a peu, rutes amb bicicleta, gimcanes esportives, activitats dirigides específiques: ja siguin de ioga, taitxí, pilates, zumba…, i així mateix tallers de salut i conferències sobre la temàtica saludable.

Actualment, per exemple, CET10 col·labora amb Agbar en una campanya que es va iniciar l’any passat per a la promoció dels hàbits saludables entre els seus treballadors. Concretament, en aquesta empresa, participa activament en la promoció de l’activitat física i de la salut emocional per mitjà de l’organització de conferències, tallers pràctics, activitats dirigides i sortides familiars.

 

BENEFICIS LABORALS

L’objectiu dels programes és aconseguir un personal més saludable, actiu i motivat, amb la contrapartida d’augmentar així mateix els índexs de productivitat i reduir l’absentisme laboral. Està demostrat que les persones quan estan en forma tenen més capacitat per relacionar-se i enfrontar-se a l’estrès respecte de les persones que tenen un estil de vida sedentari. I avui dia el lloc de treball, on es passa la majoria del temps, es converteix en un bon lloc on aplicar estratègies de prevenció de la salut que beneficiïn tant el treballador com l’empresa.

Als Estats Units hi ha un gran nombre d’estudis empírics i de tendències al llarg dels anys sobre els beneficis que comporta la implantació de programes de corporate wellness de manera periòdica. A Espanya, segons l’estudi realitzat pel Consell Superior d’Esports i l’empresa Mahou-San Miguel sobre l’efectivitat dels programes d’activitat física, tal com ja hem comentat en altres números de la nostra revista, el retorn de la inversió per cada euro invertit en programes de salut es calcula que és de 2,9 euros. Bon negoci, sens dubte.

 

Wellnessjob: programes de salut i activitat física als llocs de treball.

A CET10 creiem en el nostre projecte i treballem per fer arribar els beneficis de l’activitat física a tots els àmbits de la persona oferint serveis personalitzats i exclusius per a cada client. Som una empresa pionera en gestió de gimnasos corporatius a Catalunya i membre del grup d’experts del Consell Superior d’Esports en l’elaboració del Pla Integral de Promoció de l’Esport i l’Activitat Física en el Món Laboral.

 

Sandra Carballo Ruano és responsable de Wellnessjob. CET10 i col·legiada 12234

[foto: Salut-CET10-fofo sandra 2015 ]

+info: cet10.com

 

Comparteix:

Related Post

FEBRER 15, 2024

“Un jugador enfadat o...

Irene Pellicer Royo (col. 10073) va entrar en contacte amb l’esport a través de la...

MAIG 15, 2023

Les lesions en noies joves...

Un 41% de les noies catalanes que practiquen esports d’equip pateix alguna lesió que...

FEBRER 21, 2023

“L’esport fomenta factors...

L’activitat física com a forma d’inclusió de persones en situació...

GENER 26, 2023

“Qualsevol activitat...

Entrevista a la Dra. Anna Puig Ribera, col·legiada 8989. La Dra. Anna Puig Ribera té a...

GENER 16, 2023

Activitat física i trastorns...

L’activitat física com a eina per a la millora del benestar de les persones que es...

NOVEMBRE 2, 2022

I tu, ja saps amb qui...

Els professionals de l’activitat física i l’esport programen, dirigeixen i...