L’esport aquàtic ara es diu Wetness – Docusport

Share this post

L’activitat física vinculada a la salut no està renyida amb la innovació. Wetness és el nou concepte d’activitats d’aigua que ha desenvolupat Seae, empresa amb més de 30 anys d’experiència en l’àmbit de la gestió d’equipaments i serveis esportius.

Wetness és un instrument de millora de la qualitat de vida de totes les persones, sigui quina sigui l’edat, la condició física de partida i l’habilitat aquàtica. Dóna resposta a les necessitats educatives, d’oci, de salut i esportives dels usuaris dels centres esportius amb piscina, així com també ofereix activitats a l’aire lliure.

També és un espai físic i virtual on els fans de l’aigua, aquells per als quals l’aigua és un estil de vida, poden compartir experiències al voltant de l’exercici aquàtic, aprofitant les possibilitats que proporcionen les xarxes socials.

Ads by Google
Objectiu…

La raó de ser d’aquest nou plantejament és fomentar la pràctica de l’esport a l’aigua, i conseqüentment, millorar la salut i el benestar, a més de fomentar la socialització, el treball en equip i l’esforç. La filosofia de treball que se segueix és oferir un servei complet, tant a les instal·lacions com en les activitats, però sempre garantint la seguretat dels usuaris i dels treballadors. I d’acord amb una voluntat d’anticipació a la demanda per adaptar els continguts a les exigències dels usuaris, apassionats de l’aigua.

El món Wetness

Tot donant resposta a les diverses necessitats, hi ha activitats diverses, reunides en tres grans grups segons la seva tipologia i objectius.

  • Wetness Trainingper superar els límits propis, les activitats training estan pensades per a aquells nedadors que volen entrenar grups musculars diferents i comprenen activitats de mitjana i alta intensitat. Alguns exemples són entrenaments cardiovasculars a l’aigua i la pràctica del duatló i el triatló.
  • Wetness Health: millorar la salut i la qualitat de vida és un dels objectius d’aquestes activitats. S’hi treballa el desenvolupament motriu i la tonificació amb activitats de baixa o mitjana intensitat. Està dirigit a persones grans, nens i adults amb discapacitat i dones embarassades.
  • Wetness Academy: aprendre i millorar la tècnica aquàtica és la raó d’aquest bloc d’activitats. Inclou cursos de natació i altres activitats aquàtiques per a nadons, nens, adolescents, adults i gent gran.

Uns serveis que s’ofereixen en alguns dels centres gestionats per Seae, com al CEM Piscines Bernat Picornell (Barcelona) i al CEM de les Franqueses del Vallès.

L’esperit de Seae és oferir serveis sempre respectant el medi ambient i sense renunciar a la qualitat. Treballa amb equips interdisciplinaris, integrats per professionals altament qualificats. I la seva passió és l’aigua, per això engloba tot un conjunt d’activitats aquàtiques dirigides a totes les edats amb el nou concepte: Wetness.

Som 70% aigua, som 100% Wetness

Si millores el teu físic i la teva salut, millora la teva qualitat de vida!
No ens agrada vendre fum

No ens agrada vendre fum. Com a constructors de marques, i elements de màrqueting que som les agències, el nostre neguit principal és: ¿el producte o servei que hi ha darrere és de qualitat?

Les empreses del sector coneixem SEAE com a referent indiscutible de les activitats aquàtiques. Ens ho han explicat, ho hem vist i ho hem tastat. Les seves activitats creades i implementades des de fa anys tenen una excepcional base científica i contrastada amb centenars o milers de sessions. No és què fan sinó com ho fan.

D’altra banda, quants milers de ciutadans i ciutadanes som amants de l’aigua? Molts! ¿Tenim algun referent que ens aporti contingut de qualitat, plataformes 2.0 on poder compartir experiències o consultes i que organitzi activitats i esdeveniments per a nosaltres? Ara sí!

De la fusió de l’experiència del referent en activitats aquàtiques i la passió per una comunicació i màrqueting professionalitzat en el mercat esportiu neix WETNESS. Fins ara teníem allò que necessitaves, amb Wetness també tenim allò que vols. Perquè ara l’esport aquàtic es diu Wetness. Benvingut al nou concepte d’activitats d’aigua!

Fátima Tinajero López, social media strategist de fit&feel

Comparteix:

Related Post

JUNY 6, 2024

Activitat física i millora...

Marina Patricia De Luca (col. 52693), doctora en Tecnologia Educativa per la Universitat...

FEBRER 15, 2024

“Un jugador enfadat o...

Irene Pellicer Royo (col. 10073) va entrar en contacte amb l’esport a través de la...

MAIG 15, 2023

Les lesions en noies joves...

Un 41% de les noies catalanes que practiquen esports d’equip pateix alguna lesió que...

FEBRER 21, 2023

“L’esport fomenta factors...

L’activitat física com a forma d’inclusió de persones en situació...

GENER 26, 2023

“Qualsevol activitat...

Entrevista a la Dra. Anna Puig Ribera, col·legiada 8989. La Dra. Anna Puig Ribera té a...

GENER 16, 2023

Activitat física i trastorns...

L’activitat física com a eina per a la millora del benestar de les persones que es...