Espai Salut, deu anys d’experiència – Docusport

Share this post

La mortalitat en el món de l’empresa no és una novetat, sinó un fet comú. Per això també interessa conèixer veus amb experiència, la que dóna mantenir-se en aquest món tan efímer després de deu anys obrint portes.

Em dic Anna Farrés –llicenciada en CAFiE per la UVic– i juntament amb Pere Comet –llicenciat en Fisioteràpia per la UVic– vam crear Espai Salut en un petit local de Vic ara fa deu anys. La idea inicial era oferir un servei de fisioteràpia i d’entrenament personal, però diferenciant-nos dels grans gimnasos mitjançant un servei personalitzat i pròxim, és a dir, posant per davant la qualitat a la quantitat.

Sense perdre aquestes idees inicials de tracte personal i pròxim, Espai Salut ha anat creixent i oferint cada vegada més serveis als nostres clients. Així, ara fa tres anys vam buscar un espai més ampli on poder oferir més bon tracte i millors activitats i serveis als nostres clients.

Actualment Espai Salut està format per:

Espai fitness, on s’ofereixen els serveis d’entrenament personal, grups d’estiraments, activitat física per a gent gran, grups de manteniment, grups d’hipopressius i pilates.

Espai rendiment, on s’ofereixen readaptacions a l’esforç, programes físics per a esportistes, entrenament d’exterior (outdoor training) i preparació física i fisioteràpia a clubs; el nostre mètode de treball es basa en l’entrenament funcional utilitzant plataformes vibratòries, entrenament en suspensió, sistemes isosinercials com ara politja cònica, entre d’altres.

Espai fisio, on es duen a terme, principalment, els tractaments de fisioteràpia, massatges, ecografies i diferents tècniques de fisioteràpia.

Espai osteopatia, amb els serveis corresponents.

 

Buscant el fet diferencial

El fet de combinar la fisioteràpia, l’osteopatia i l’activitat física és un tret que ens diferencia de la resta. Ja que el client, en un mateix espai, pot disposar d’aquests serveis amb un tracte proper i personalitzat.

 

Un consell

Nosaltres recomanaríem als futurs emprenedors molta paciència i perseverança. Els inicis són complicats, ja que requereixen moltes hores i molta dedicació i no sempre el benefici econòmic que se n’obté està d’acord amb el volum d’hores ni amb la inversió inicial. Creiem que la nostra clau per arribar on som avui ha estat la constància, el treball i anar fent a poc a poc fins a aconseguir ampliar els nostres serveis, tot donant-nos a conèixer i fidelitzant els nostres clients.

 

Espai Salut, tracte personal i pròxim

+ info: http://www.espaisalutvic.com/ / espaisalutvic@gmail.com / 93 883 28 23

Anna Farrés és gerent d’Espai Salut, quiromassatgista i col·legiada del COPLEFC (11588)

Comparteix:

Related Post

DESEMBRE 1, 2023

L’esport femení, un...

El passat 5 d’octubre el Col·legi d’Economistes de Catalunya va acollir la...

JULIOL 7, 2023

Quaranta anys del Consell...

En aquest article, Xavier Pujadas, comissari de l’exposició “Esport i...

MARç 21, 2023

Els esdeveniments esportius a...

Isaac Taberner Canadell (col. 57522), autor d’aquest article, és director del...

DESEMBRE 13, 2019

Illa Esportiva Castellbisbal

Anàlisi estadística per a solucions productives Quan vaig acabar la carrera de CAFiE de...

NOVEMBRE 12, 2019

Emprenedoria per als barrancs

Creació d’una marca de vestits de neoprè sostenibles per a barranquisme

OCTUBRE 16, 2019

MALAU MOTORSPORT. Creació...

Aquesta proposta d’emprenedoria en l’àmbit dels eSports, presentada per Marc...