Air Active, salut a l’aire lliure – Docusport

Share this post

Fundada per dues llicenciades en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport apassionades per l’educació esportiva i compromeses amb la salut i el benestar del cos i la ment, Air Active ofereix els seus serveis durant tot l’any, ja que el clima mediterrani ho permet, i consideren que gaudim d’una ubicació que aporta multitud d’espais per desenvolupar les seves activitats: zona costera, zones de senders i camins, zones de parcs i jardins i espais verds. Un altre dels valors de l’empresa és que ofereix activitats en grup per nivells amb diferents tipus d’entrenaments, però sempre amb una atenció personalitzada.

El projecte
El seu és un projecte de salut: tant física com mental, per millorar la qualitat de vida a través de l’exercici físic. Per això volen potenciar el treball cardiovascular, la tonificació muscular i la reeducació postural amb entrenaments funcionals.
L’entrenament funcional és tot aquell entrenament enfocat a assolir un objectiu per millorar el nostre rendiment físic que ens ajudarà a desenvolupar tasques concretes. Es basa a integrar tots els moviments possibles per aconseguir millorar les capacitats físiques bàsiques: (1) resistència (resistència aeròbica/anaeròbica), (2) flexibilitat (amplitud articular), (3) coordinació (agilitat) i (4) força (tonificació muscular).

Els beneficis
• Millora la condició física.
• Ajuda a prevenir lesions.
• Fa minvar patologies, cròniques o temporals.
• Prepara el cos per a qualsevol tipus d’activitat quotidiana.
• Corregeix la postura corporal.
• Aporta un aprenentatge de la respiració conscient.

“La nostra filosofia d’empresa és l’educació de l’exercici físic saludable”

Les activitats
Airunning. Activitat destinada a persones que volen millorar la seva resistència en cursa i disminuir de pes. És un entrenament aeròbic basat en curses de ritme continuat i diferents velocitats.
Airflex. Sessió pensada per millorar la flexibilitat amb exercicis senzills i efectius. És un treball de cos i ment que ajuda a guanyar amplitud de moviment i rebaixar el nivell d’estrès.
Airtono. Amb aquest entrenament es tonifiquen els músculs de tot el cos amb exercicis variats i divertits treballant en equip I amb molta motivació. Amb aquesta activitat es millora la força i resistència muscular.
Aircamp. Activitat en què es millora la resistència i la força en la mateixa sessió, tot alternant exercicis aeròbics i anaeròbics. Un entrenament molt complet, eficaç i divertit.

Air Active permet realitzar un treball físic individualitzat però que alhora treballant en equip, la qual cosa permet organitzar les sessions segons les necessitats d’aquests. És una activitat indicada per a majors d’edat, ja siguin persones sedentàries o que facin activitat física diària. A més a més, persones amb algun tipus de patologia temporal o crònica poden realitzar aquest tipus d’activitat buscant la millora de la seva qualitat de vida o rehabilitar-se d’una lesió.

El COPLEFC té un conveni de col·laboració, per això els col·legiats tenen:
10% en la quota del soci en entrenaments grupals i esdeveniments.

+info: www.air-active.com / 684 098 218 / info@air-active.com

Raquel Torres, fundadora d’Air Active i col·legiada (13098)
Anna Carmona, fundadora d’Air Active i col·legiada (52134)

Comparteix:

Related Post

DESEMBRE 1, 2023

L’esport femení, un...

El passat 5 d’octubre el Col·legi d’Economistes de Catalunya va acollir la...

JULIOL 7, 2023

Quaranta anys del Consell...

En aquest article, Xavier Pujadas, comissari de l’exposició “Esport i...

MARç 21, 2023

Els esdeveniments esportius a...

Isaac Taberner Canadell (col. 57522), autor d’aquest article, és director del...

DESEMBRE 13, 2019

Illa Esportiva Castellbisbal

Anàlisi estadística per a solucions productives Quan vaig acabar la carrera de CAFiE de...

NOVEMBRE 12, 2019

Emprenedoria per als barrancs

Creació d’una marca de vestits de neoprè sostenibles per a barranquisme

OCTUBRE 16, 2019

MALAU MOTORSPORT. Creació...

Aquesta proposta d’emprenedoria en l’àmbit dels eSports, presentada per Marc...