Tu pots! Esport i activitat física sense excuses – Docusport

Share this post

L’esport i l’activitat física milloren la salut cardiovascular, la resistència muscular i la força, incrementen el rendiment intel·lectual i l’autoestima, redueixen l’ansietat i l’estrès i alenteixen el procés d’envelliment biològic. Llavors, perquè ens costa tant fer-ne?

Moltes tasques de cada dia comporten activitat física. Fer-les correctament ens permetrà gaudir de grans beneficis per a la salut

Aquest llibre vol acabar amb les excuses i ajudar a trobar l’esport adequat per a cadascú −independentment de la condició o l’edat−, també vol ensenyar a alimentar-nos correctament, a preparar-nos per fer exercici i a prevenir les lesions. Fins i tot hi podrem descobrir com mantenir-nos en forma sense sortir de casa. Tenir una vida activa no és difícil, ni car, ni demana gaire temps: només cal una mica d’esforç i compromís i integrar l’exercici al dia rere dia.

  • “Una hora al dia d’exercici moderat és suficient per pal·liar els efectes de jornades laborals de vuit hores en feines sedentàries o amb molt poca activitat física”.
  • “Cal buscar un esport o una activitat física que ens motivin, intentar fer-los en bona companyia i integrar-los a la rutina diària”.

Javier Peña (col. 9840) és professor de la UVIC-UCC, on dirigeix el Centre d’Estudis en Esport i Activitat Física (CEEAF) i participa en el grup de recerca Sport Performance Analysis (SPARG). Ha fet d’entrenador, preparador físic i consultor de diversos equips i esportistes.

Comparteix:

Related Post

AGOST 3, 2021

“M’has canviat la vida”

Fa més de deu anys que treballo en el món de l’exercici físic de la salut i en...

MARç 1, 2021

L’harmonia és la clau de...

“Compartir de tant en tant la visió del Perfeccionament Global (PG) amb els...

FEBRER 22, 2021

L’activitat física...

L’activitat física afavoreix la salut mental de les persones adultes i sembla una bona...

DESEMBRE 21, 2020

Som cos

És important recalcar que la fisioteràpia, l’osteopatia i les ciències de...

NOVEMBRE 5, 2020

Atletisme en tota...

Atletismo ¡y punto! Autor: A. Guillén Zurera 258 pàgines Editorial: Wanceulen Data:...

OCTUBRE 5, 2020

72 hores fonamentals

Protocolo PHATAN Autor: J. Fernández 221 pàgines Editorial: Saga Editorial Lloc i data:...